Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet kismacskának felnőtt...

Lehet kismacskának felnőtt konzervet adni? Úgy láttam, hogy nem igazán van különbség, viszont adult részről nagyobb a változatosság.

Figyelt kérdés
Animonda Carny konzervekről lenne szó.
aug. 30. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
#9, azokra a szerencsétlen sorsú, kóbor állatokra gondolsz, akik tele vannak féreggel, bolhával és sebekkel? Hát ők sehogy. De ha befogadunk közülük egyet is, akkor nekünk már van lehetőségünk a számukra legmegfelelőbbet választani.
aug. 30. 11:11
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Az enyém olyan 8 hónapos koráig kapott kölyök tápot, 5-6 hónaposan váltotta a fogait, utána lett ivartalnítva, mert már kétszer tüzelt addigra.

Nem maradt kicsi, jó húsban van, méretre lassan nagyobb, mint a 4 évesem.

aug. 30. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
#11 Azokra. Vagy azokra az időkre, amikor a falusi emberek tejjel meg kenyérrel etették, meg fogott egeret, "oszt kész". Most meg grammokon veszekednek emberek.
aug. 30. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem grammokon, hanem szükséges vitaminok és ásványianyagokon, mert már nem az az időszak van, hanem megkaphatja, amire szüksége van...
aug. 30. 11:55
 15/20 A kérdező kommentje:

Te nem érted. Mindent megnéztem, nem csak a két gramm husit...

Most nem hiszem, hogy attól lenne baj, hogy 0,6mg-mal kevesebb benne a mangán meg 0,35 mg-mal több a jód. Főleg, hogy mi van, ha pont az a 0,4mg valamilyen mikroanyag marad a doboz oldalán, amit nem tudok már kikotorászni belőle??

A fő tápanyagok, vitaminok, nyomelemek amúgy is a belsőségekben vannak, ami mindkettőben benne vannak.

Fél évesen meg ivartalanítás után meg amúgy se annyira gyerek már.

Másfél évesen meg a száraz is le lesz cserélve sterilre.

aug. 30. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Az enyém nem eszik konzervet,csak szárazat, viszont a tenyésztőnél kapott, és Ő amiket ajánlott nekünk , mind rendes felnőtt cicáknak való konzervek voltak. 😊 A száraztáp az kiscicáknak való volt, de a konzerv nem.

Maximálisan bízok a tenyésztőnkben, szóval én azt mondom, hogy nyugodtan adhatsz neki.😊

aug. 30. 13:57
 17/20 A kérdező kommentje:

#16 Száraznál én is látok különbségeket bőven, de a konzerv csak hús, belsőség és folyadékpótlás.

Gondoltam rákérdek azért, de azt nem vártam, hogy azt írják, meghal tőle meg ilyenolyan bajai lesznek, mégsem egy pennys konzervről van szó, hogy beteg legyen tőle ...

aug. 30. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

16-os vagyok.

Túlzásba esnek. Semmi baja nem lesz tőle😊

Nem Whiskast tolsz az orra alá…Ott lehetne problémázni…

Nyugodtan eheti :)

aug. 30. 14:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Jól van, köszi.
aug. 30. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
20%
Ja, a pennys májkrém, is tökéletes. Nem láttam még macskát amelyik undorodott volna tőle. De a csalihalas vödör, amiben a kis snecik szoktak lenni, az a legnépszerűbb. A kutyával együtt lopják üresre.
aug. 30. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!