Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy kiscicát és nem tudom hogy fiu e vagy lány mert ez a legelső cicâm Itt a link a képhez előre is köszönöm szépen a segítséget

[link]

aug. 27. 19:32
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nem tudom
aug. 27. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből kb semmit nem látni, szőrös és homályos de ha még nemrég született amúgyse nagyon lehet megállapítani. Majd később fogod látni, ha golyója nő akkor fiú de igazából mindegy is, ha ivartalanítani akarod azt fél éves kora körül szokták, addigra már látszódni fog hogy micsoda.
aug. 27. 19:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Itt egy kép ahol latszik: [link]
aug. 27. 19:43
 4/18 anonim ***** válasza:
LÁNY!!
aug. 27. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
37%
Nézd meg hány lyuk van rajta, ha szuka akkor a segglyuknyílás alatt lennie kell még egy vékonynak is, ha fiú egy kis csomó van a lába között de még alig látható mert a tökgolyók nem fejlődtek ki. Olyan képet kéne csinálni amin felemeled a farkát és széthúzod a lábát, talán akkor többet látnánk belőle de jobb lenne ha nem pituszkálnád szerencsétlen állatot, majd később megállapítod milyen ha már látszik rendesen.
aug. 27. 19:48
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fiú, mintha az egy kis csomó lenne ott de nem látszik a képen a seggluka így ebből továbbra sem derül ki.

[link]

Ilyesmi kép kéne, láthatod ha szuka van egy vékony nyílása.

aug. 27. 19:52
 7/18 A kérdező kommentje:
5ös: itt a kép: [link]
aug. 27. 19:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Itt van a lukrol: [link]
aug. 27. 19:55
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Ez fiú, én ezen nem látok másik lyukat.
aug. 27. 19:56
 10/18 anonim válasza:
Hány éves?
aug. 27. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!