Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, hogyha egy macska az emberi WC-re van szoktatva? Van aki így csinálja vagy próbálkozott vele?

Figyelt kérdés
Elvileg lehetséges, fent van Wikipédián és videókat is láttam már róla.
2010. nov. 2. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

A mienk egyszer magától rágugolt a wc-re és belepisilt a deszkáról szépen, nyávogott h engedjem már ki, épp fésülködtem, gondoltam kibírja, majd hallom a csorgást és odanézek a tükörben látom h ott gugol a peremen és pisil. Napokig röhögtem ha eszembe jutott a látvány, még ma is, de azóta soha többet nem csinálta.

Egyébként nem tanítanám meg rá, sztem nem higiénikus.

2010. nov. 2. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Apám macskái maguktól jöttek rá, hogy az ember WC-be végezzék a dolgukat. Az egyik rájött, a másik kettő meg eltanulta tőle.

Amióta ezt tudom, mindig behívom a macskát, ha WC-re ülök, hátha ő is rájön.

Szereti nézni :-DDD De még nem értette meg, hogy ezt ő is csinálhatná. Az a kedvenc része, mikor lehúzom, az teljesen felcsigázza az érdeklődését. :-D

2010. nov. 3. 06:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Ehhehe, szóval, ha én leülök a retyóra, 6 kilós cicám felugrik az ölembe és ott dorombol, vagy belemászik a letolt nadrágomba és ott dagaszt :)
2010. nov. 3. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!