Próbálok kézhez szoktatni egy kiscicát, aki az utcában lakik. Eddig jól haladok vele, de nem indult könnyen a dolog.
Mostmár meg tudom fogni, simogatni. Észrevettem, hogy folyamatosan dagaszt rajtam, olyankor karmol. Állandóan fel akar rám mászni, illetve a ruhámat harapdálja, meg nyaldossa!
Valószínűleg közelben lakónak a cicája. Ne vidd el, ha te sem szeretnéd, hogy ellopják a Te macskádat.
aug. 20. 21:36
2/12 hunnia2 válasza:
A leírtak alapján szeret Téged és ragaszkodik Hozzád.
aug. 20. 21:41
3/12 anonim válasza:
Ahogy látom ez egy kóbormacska lesz, ez esetben szabad a gazda.
Ha nem te viszed el, akkor majd az autó fogja ha az utcán lődörög.
aug. 20. 21:42
4/12 A kérdező kommentje:
Kóbor macska! Van egy nő, aki kijár ide etetni, eddig többen voltak, de most csak egyedül látom. 2 testvére lehetett, meg az anyja, de az nagyon vad volt és agresszív. Korábban őt sem lehetett megfogni, fújt és elszaladt, ha a közelébe mentünk.
aug. 20. 21:44
5/12 anonim válasza:
Mi a terved vele?
aug. 20. 21:50
6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tarthatom meg, de szeretném ha biztonságos helyen lenne, így el szeretném vinni egy macskamentőhöz, akik szerető gazdit találnak neki. Mondták, hogy a befogásában nem tudnak segíteni.
Nem akarom, hogy az utcán nevelkedjen, ahol ki van téve veszélyeknek, autóknak, hidegnek, esőnek. Így kaphatna egy esélyt.
aug. 20. 21:55
7/12 anonim válasza:
Igen, találtál egy kismacskát.
aug. 20. 22:13
8/12 anonim válasza:
Hívj állatvédő szervezetet hol tudják fogadni, nem jó az utca neki rengeteg veszély leselkedik rá, minél előbb fogd be és keress szervezetet vagy gazdát neki.
aug. 20. 22:28
9/12 anonim válasza:
Ne hagyd szegényt az utcsn ebben a hőségben nem sok napja van. Dagasztani az anyjukat szokták, hogy jöjjön a tej, de ez q mozdulat megmarad felnőtt korukra is.
aug. 20. 22:30
10/12 anonim válasza:
A leírásod alapján valóban kismacskát találtál, ráadásul nem is egyet hanem kettőt!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!