Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy kismacskát?

Találtam egy kismacskát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálok kézhez szoktatni egy kiscicát, aki az utcában lakik. Eddig jól haladok vele, de nem indult könnyen a dolog.

Mostmár meg tudom fogni, simogatni. Észrevettem, hogy folyamatosan dagaszt rajtam, olyankor karmol. Állandóan fel akar rám mászni, illetve a ruhámat harapdálja, meg nyaldossa!

Szerintetek ezt miért csinálja?

aug. 20. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg közelben lakónak a cicája. Ne vidd el, ha te sem szeretnéd, hogy ellopják a Te macskádat.
aug. 20. 21:36
 2/12 hunnia2 válasza:
77%
A leírtak alapján szeret Téged és ragaszkodik Hozzád.
aug. 20. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy látom ez egy kóbormacska lesz, ez esetben szabad a gazda.

Ha nem te viszed el, akkor majd az autó fogja ha az utcán lődörög.

aug. 20. 21:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Kóbor macska! Van egy nő, aki kijár ide etetni, eddig többen voltak, de most csak egyedül látom. 2 testvére lehetett, meg az anyja, de az nagyon vad volt és agresszív. Korábban őt sem lehetett megfogni, fújt és elszaladt, ha a közelébe mentünk.
aug. 20. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a terved vele?
aug. 20. 21:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tarthatom meg, de szeretném ha biztonságos helyen lenne, így el szeretném vinni egy macskamentőhöz, akik szerető gazdit találnak neki. Mondták, hogy a befogásában nem tudnak segíteni.

Nem akarom, hogy az utcán nevelkedjen, ahol ki van téve veszélyeknek, autóknak, hidegnek, esőnek. Így kaphatna egy esélyt.

aug. 20. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen, találtál egy kismacskát.
aug. 20. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívj állatvédő szervezetet hol tudják fogadni, nem jó az utca neki rengeteg veszély leselkedik rá, minél előbb fogd be és keress szervezetet vagy gazdát neki.
aug. 20. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Ne hagyd szegényt az utcsn ebben a hőségben nem sok napja van. Dagasztani az anyjukat szokták, hogy jöjjön a tej, de ez q mozdulat megmarad felnőtt korukra is.
aug. 20. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
27%

A leírásod alapján valóban kismacskát találtál, ráadásul nem is egyet hanem kettőt!!!

Remélem segítettem.

aug. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!