Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 18 hetesen hány kg egy kisfiú...

18 hetesen hány kg egy kisfiú Maine Coon cica ?

Figyelt kérdés

Akinek van Maine Coon cicája és esetleg emlékszik rá hogy milyen súlyú volt 18 hetesen , az legyen kedves megírni nekem. :)

Előre is köszönöm!!

aug. 13. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Egy 18 hetes Maine Coon kiscica súlya általában 2,5 és 3,5 kg között mozog. A hím Maine Coon cicák gyakran valamivel nehezebbek, mint a nőstények, így egy hím cica súlya ebben a korban inkább közelíthet a felső határhoz, vagy akár egy kicsit meghaladhatja azt.

Azonban a pontos súly függ a cica egyéni fejlődésétől, genetikai adottságaitól és az étrendjétől is.

aug. 13. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
45
aug. 13. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk 5 Maine Coon cicánk van így elég nagy tapasztalattal mondhatom,hogy változó..de a kandúrok olyan2,5-3 kiló között voltak, a kislányok 1,5-2,5 között.
aug. 13. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak keverék Maine Coon utcáról, kandúr, de igy fejlődött:

1 hónaposan(befogadáskor): 400g

2 hónaposan: 1,2kg

3 hónaposan: 2kg

4 hónaposan: 2,5kg

5 hónaposan: 3kg

Fél évesen: 3,5kg

7 hónap: 3,8kg

8 hónap: 4,2kg

9 hónap: 4,5kg

10 hónap: 4,8kg

11 hónap: 5,2

1 évesen: 5,5kg

2 évesen 6,5kg.

aug. 13. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát pontosan nem emlékszem, de szerintem 2,5-3 kg lehetett, picike volt és vékony. Aztán persze megnőtt, most lassan 3 éves, 9,5 kilós.
aug. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!