Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Talàltam 1 kb hàrom hetes...

Talàltam 1 kb hàrom hetes kiscicàt. Tegnap és tegnapelőtt kakilt de ma sajnos nem volt kaki.Ez mitől lehet? Cicatàpszerrel etetem

Figyelt kérdés
aug. 12. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Etetés után nedves ruhával kell a popsiját törölgetni, az váltja ki az ingert
aug. 12. 20:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt màr csinàltam tegnap és tegnapelőtt kakilt de ma nem.
aug. 12. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Naponta többször kellene!
aug. 12. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Én azt hiszem, a mama nyalogatja a hasát, hogy rendes emésztése legyen. Tudd meg, hogyan kell...

Örülnék ha nálam is rájönne valaki, de 5 évtized alatt azt se tudtam elérni, hogy bárkit érdekeljen, van, hogy 9 napig se kakilok.

aug. 12. 21:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Törölgetem a hasàt langyos vizes vattapamaccsal de semmi kaki😞
aug. 13. 04:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívj fel egy állatorvost és töle kérj tanácsot
aug. 13. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:

4/6. Tehát 50 év alatt sem jutottál el a háziorvoshoz, aztán belgyógyászatra, (majd esetleg gasztroenterológiára)? Ez másképp nem megy. Nem barát, családtag, szomszéd fogja megmondani, hogy mi lehet az oka.

Addig is, amíg kiderül, fogyassz mindennap szilvát (nyers vagy aszalt formában, lekvárban) és zabszeletet, zabkását. De mindennap valamelyiket! ÉS: naponta 2-2,5 l vizet igyál!

aug. 18. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Na van változás a kiscicánál??Remélem jól van!!
aug. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!