A macska a szobanövénybe piszkít?
Figyelt kérdés
A szobatiszta cicánk pár napja elkezdett belepiszkítani az egyik szoba növénybe. Nagyrészt egyedül van otthon nap közben, viszont most a családból kisgyerekekkel vannak nálunk látogatóban és egész nap elég nagy a hangzavar, úgyhogy valószínűleg ez zavarhatta meg. Mit tudnánk tenni, hogy újra az alomba végezze a dolgát?júl. 30. 09:12
1/8 anonim válasza:
Esetleg valamivel takard le, mondjuk nejlonzacskoval, és akkor nem tud oda menni, csak az alomra.
3/8 anonim válasza:
Ahogy a szobatisztát, úgy a szobanövényt is egybeírjuk.
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok, engem ne pontozzál le, mit képzelsz?! Nem írtam haszonmtalant! Írj privátot, ha nem tetszik valami! Inkább kiírtam ide, mint hogy jenetsem a kérdést... Ne sunnyogj a háttérben, vedd a bátorságot és írj rám, ne lepontozgass! F
5/8 anonim válasza:
Hol van az alom, és hol a növény? Lehet túl sok a nyüzsi ott, ahol az alom van, ezért kényszerült az esetleg eldugottabb helyen lévő növényre.
Én megpróbálnám áthelyezni az almot egy csendesebb helyre (a gyerekeknek is szólj, hogy oda ne menjenek)
6/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az alom nyugis helyen van az emeleten. Ő meg pont a nappaliban talált meg egy növényt a földszinten, ahol a legtöbbet vannak a gyerekek. Egyébként hajnalban csinálja a dolgot…
júl. 30. 12:46
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a sok idegen szag, területjelölésre készteti.
Vagy az is lehet, hogy rájött a szapora és már nem volt ideje felmenni. Vagy lustaságból nem volt kedve lépcsőzni.😀
Igazából mindegy is, úgysem jövünk rá, hogy miért csinálja. Macskatartóként gondolom te is tudod mennyire kiszámíthatatlanok.
Szóval marad a letakarás, vagy a növény esetleg a macska eltávolítása.😉😀
8/8 anonim válasza:
Befogadott cicám is belepiszkított a nagy virágom földjébe, én rögtön megszabadultam tőle (mármint a virágtól 😃) onnantól ment az alomba úgy mint előtte. Sajnos ha földet lát, érez, szagol akkor beindul az ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!