1/6 anonim válasza:
mérete alapján lehet fiú de ebből nem jövünk rá...
2/6 anonim válasza:
fiu. fajtaja szerintem europai rovidszoru, mint majdnem minden macska manapsag.
3/6 anonim válasza:
Egyszer állatorvos mondta, hogy az ilyen sima házimacskáknál a háromszínű, fehér-vörös-szürke/fekete az mindig lány. A teljesen fehér macskák többsége pedig süket vagy problémás a hallása. Szóval valószínűleg lány, ha valami keverék. Ezeket a hosszabb szőrű fajtákat nem igazán ismerem.
4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idős lehet? Nem néz ki öregnek.
júl. 30. 06:18
6/6 anonim válasza:
Lány, valószínűleg, hisz ahogy egy előző írta, ilyen cicák lányok. Ez olyan, mint ahogy vörös cicák fiúk, bár én ismerek lány vöröset. Valószínűleg sima házicicu, bár talán kicsit hosszabb a szőre, mint egy átlagosnak, de ez nem jelent semmit, falun olyan cicát ismerek, aki teljesen falusi basic macska, és olyan szőre van, mint egy Main Coonnak. Így tényleg fiatalnak tűnik, de mivel fekszik, nem lehet megmondani, de én 3-4 éveset mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!