Milyen hámot ajánlotok macskának?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy biztonságos legyen, ne tudjon kibújni belőle.
Használat: autóban utazáshoz, illetve kertbe kiengedni sétálni pórázon.
Ilyen kis mellény jellegűeket nézek neki, aminél a hátán lehet becsatolni, de eddig még nem találtam jó méretűt.
A többinél aggályos, hogy a különféle csatok és állítók miatt nem tud benne kényelmesen feküdni.
júl. 29. 20:58
1/4 anonim válasza:
Menjetek be a helyi kisállat kereskedésbe, és próbáljátok fel őket. Ezekben az a jó, hogy a vállát fogja, nem a nyakát, szóval kevésbé valószínű hogy ha beakad baj lesz.
A hámhoz szoktatás egy hosszab procedúra, valami vonzóbb jutalomfalat kellene hozzá, pl ilyen Dreamies ha olyat kapsz.
Eleinte tipikusan hanyatt vágja magát, vagy meglapul, nem olyan lesz mint egy kutya.
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező: már 4 éve nézem egy cica és gazdája videót a YTon az a cica még soha nem szabaditotta ki magát. A video cime "1 bike 1 world" meg kell nézni többet, sokszor ugy láttam, hogy puha bőrből van a hám, a gazdi mindig a hátán kapcsolgat. végig utazták együtt Európát, cicus nagyon szépen sétál a gazdival, városokat is látogatnak. Még kölyök cica volt amikor kezdték. Ha nálunk nincs ilyen hám, le kellene koppintani! Ha kutya jön, gazdi felveszi a cicót.
3/4 anonim válasza:
Irod a mellényt, az nem tul sok a cicának? Ez amit irtam, nem nagyon izgathatja, mert elég vékony az anyag, a melle részén van egy stabil rész, gondolom, az fogja jobban a cicát. Jó cicázást!!!
4/4 anonim válasza:
Bemész a kisállat boltba, lehet kifejezetten macskának való hámot is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!