Bolhaírtó cseppet tettünk az 5 hónapos macskánkra, azóta megy a hasa meg hány meg alig eszik, mi lehet ?
Tettünk elé olyan ételt is amibe tettünk féreghajtót de nem evett belőle, maximum egy icipicit.
Ez volt tegnap előtt este.
Tegnap végig aludta a napot.
Párszor belefosott kicsiket az alomba.
Éjszaka hányt egyszer.
Most ivott vizet és fehér habosat hányt. Benti cica. Mi baja lehet? Lehet ez a féreghajtó miatt, ahogy rágja magát és elnyeli?
A nyakára tettük, úgy ahogy le volt írva, de bolhás volt és arra gondoltam hogy rágja a bundáját.
Vagy mi lehet?
Orvos déltől lesz.
Egyébként jó kedve van fürge.
Valószínűleg a macskád rosszul reagált a féreghajtóra és/vagy a bolhairtóra.
Ha tegnapelőtt este már nem ette meg a vacsoráját, elképzelhető, hogy bujkált benne valami betegség eleve, és erre még rátett egy lapáttal ez a két szer. Ne fürdesd meg semmiképpen, max. ahová cseppentetted a féreghajtót; azt a területet próbáld megtisztítani. Bár valószínűleg felszívódott. Itasd, és mihamarabb lássa az orvos.
Azért nem ette meg a vacsorát mert érezte hogy benne van a féreghajtó. Reggel adtam neki mást de csak szaglászta, kereste benne a gyógyszert. Másik tálba tettem másik kaját azt is csak szaglászta.
Pici szárazat evett tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!