4 éves ivartalanított kislány cicánk 2 hete nem jön haza ... Tapasztalat, tanács?
Ui.: kizárólag tapasztalatokra és értelmes tanácsra vagyok kíváncsi, olyanoktól, akik jártasak a témában!!!
Ha világ életedben nem volt macskád, vagy szobacicaként tartod, azt is megértem, de a kinti macskáknak lételemük a szabadság és NEM LEHET ŐKET BEZÁRNI, mert nem attól lesz teljes az életük! És teljesen tisztában vagyok vele, hogy így több veszély fenyegeti őket.
Hát, remélhetőleg nem szorult be sehova, vagy bántotta más állat.
De lehet eltévedt, vagy túl jól érzi magát a szabadban, és egerészik.
Nézd meg esetleg arrafele, amerre járkált.
Hozzánk is bejárkálnak cicák, adok nekik enni, minap egy HUROK volt az egyik nyakában.....
Nem tudom ki rakta ki, mi célból, de megfojtanám vele az illetőt.
Be lehet zárni egy biztonságos szökésbiztos kertbe. Vagy megbarátkozol a gondolattal hogy a macskát kb fogyóeszközként tartod. Rajtad áll.
Nekem nincs varázsgömböm, hogy megmondjam mi lett vele. Válassz egy szimpatikusat:
- valaki kóbormacskának hitte és hazavitte
- valaki kóbormacskának hitte és elvitte egy menhelyre
- valaki kóbormacskának hitte és befogta élvefogó csapdába
- véletlenül mászott bele pl nyestnek kitett élvefogó csapdába
- bement valakinek a telkére és véletlenül/direkt bezárták (pl a garázsba, ha észrevétlenül besurrant)
- meglőtték
- megmérgezték
- eltévedt és pár nap múlva hazatér
- elütötték
- felmászott valahova és rosszul esett le
- elkapta egy állatkínzó
- megfogta egy kutya/róka/sakál
- környéken rivális macska elűzte
- stb.
Ezért nem kell szabadtartásban lennie egy cicusnak se. Szegénykém 😞
Másik állat kinyírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!