Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történik a kiscicámmal?

Mi történik a kiscicámmal?

Figyelt kérdés
A 8 hetes kiscicámat megfürdettem mert pisiben feküdt (ez volt a 2.fürdetése). És azóta nem akar enni,folyamat alszik,nincs kedve játszani és furán veszi a levegőt is (nagyon játékos cica aki minden órában éhes) állatorvoshoz elvinni nem tudom mert este van. Mi történik vele?

2024. júl. 7. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi lehet vele mert nem értek hozzá, de arra tippelek hogy az őt ért stressz miatt lehet ilyen mivel nálunk is a macskák hasonlóan viselkedtek fürdetés után, de nálunk egy olyan fél óra alatt elmúlt mindig s ők normálisan vették a levegőt akkor is...

Ettől függetlenül amint nyit a rendelő azonnal vidd a cicust nehogy baja legyen vagy rosszabbodjon a helyzet.

Nektek kitartást a cicának pedog jobbulást!

2024. júl. 7. 03:34
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Egy ügyeletis vagy ilyesmi nincs nyitva elérhető közelben?

Esetleg próbáljatok felhívni egy állatorvost/állatkorházat lehet ha nem is tujátok bevinni mert messze van és nincs kocsitok vagy ilyesmi akkor is tudnak esetleg tanácsot adni vagy lehet meg is tudják mondani egyből, hogy mi a baja...

(Tudom, hogy valószínűleg nektek is eszetekbe jutott vagy lehet már próbáltátok is, de gondoltam leírom még is csak mert mikor aggódom akkor nekem sem jutnak ezek az eszembe)

2024. júl. 7. 03:41
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Már az gyanús, hogy pisiben feküdt. Nem a fürdetéstől lett rosszul, az fix. Remélem nem parvós.

Ha mégis az, akkor részvétem, de utána jópár hónapig ne is hozzatok új cicát, mert az a xar jó sokáig fertőz, kb lehetetlen kiírtani a lakásból, max ózon géppel.

2024. júl. 7. 04:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Elvittük orvoshoz,tüdőgyulladásra kezelték, kapott infúziót meg szurikat,illetve megröntgenezték a mellkasát és a tüdejében (azthiszem,túlságosan stresszeltem és elfelejtettem) találtak valamit benne ami nem folyadéknak tűnik,így holnap vissza kell menni kontrollra,őszintén remélem hogy túléli legalább a holnapot.
2024. júl. 7. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a cicával? Jól van?
2024. júl. 8. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Jobban van már,szedi a gyógyszereket holnap visszük vissza újra kontrollra,eszik és játszik, de sajnos kapkodva vesz levegőt még mindig,holnap hátha kiderül még valami.
2024. júl. 11. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet tudni hogy azóta mi lett a cicával? :)
2024. júl. 23. 13:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben van vele! Jól van folyamatosan játszik,most visszük ki néha az udvarra felügyelettel egy kicsit,nagyon szeret kint lenni!
aug. 10. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szuper! Örülök, hogy minden rendben a kiscicával <3 ❤️😸
aug. 10. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Juhuuuu! Úgy örülök hogy jól van!😁🥳
aug. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!