Mi történik a kiscicámmal?
Nem tudom, hogy mi lehet vele mert nem értek hozzá, de arra tippelek hogy az őt ért stressz miatt lehet ilyen mivel nálunk is a macskák hasonlóan viselkedtek fürdetés után, de nálunk egy olyan fél óra alatt elmúlt mindig s ők normálisan vették a levegőt akkor is...
Ettől függetlenül amint nyit a rendelő azonnal vidd a cicust nehogy baja legyen vagy rosszabbodjon a helyzet.
Nektek kitartást a cicának pedog jobbulást!
Egy ügyeletis vagy ilyesmi nincs nyitva elérhető közelben?
Esetleg próbáljatok felhívni egy állatorvost/állatkorházat lehet ha nem is tujátok bevinni mert messze van és nincs kocsitok vagy ilyesmi akkor is tudnak esetleg tanácsot adni vagy lehet meg is tudják mondani egyből, hogy mi a baja...
(Tudom, hogy valószínűleg nektek is eszetekbe jutott vagy lehet már próbáltátok is, de gondoltam leírom még is csak mert mikor aggódom akkor nekem sem jutnak ezek az eszembe)
Már az gyanús, hogy pisiben feküdt. Nem a fürdetéstől lett rosszul, az fix. Remélem nem parvós.
Ha mégis az, akkor részvétem, de utána jópár hónapig ne is hozzatok új cicát, mert az a xar jó sokáig fertőz, kb lehetetlen kiírtani a lakásból, max ózon géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!