Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megvadult a macskám?

Megvadult a macskám?

Figyelt kérdés
Hathivtam egy nőt filmezni, direkt megkértem hogy olyan ruhában jöjjön amin nincs a saját cicája szaga/szöre ez úgy is volt. Ahogy be léptünk a macskám fújt rá és el szaladt. A lány nem ment utánna nem gyöntölte, időt akart neki hagyni. Már épp filmeztünk amikor is Luna az az a cicám, fel ugrott a kanapéra és bele kapott a lány szemébe, ezután meg ilyent és félre ugrott a szeméhez nyúlt de Luna rá ugrott és mögött és elkezdte támadni. Nehezen de le szedtem róla. A lány azonnal el ment mert nagyon bele kapott a szemébe nem engedte hogy vele mennyek el sem vihettem taxit hívott. Hívtam hogy mi történt de kinyomta. Miután elment Luna kis idő múlva dorombolva az olemve feküdt.
2024. júl. 2. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Ugye tudod, hogy így csajod nem lesz, a zoofíliát meg büntetik.
2024. júl. 2. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Számíts rá, hogy lehet mész a bíróságra, ha a csaj a fél szemére megvakul a kib*szott neveletlen dögöd miatt.
2024. júl. 2. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
Neve alapján gondolom lány cica. Lehet sőt bizonyos hogy féltékeny hogy egy másik ismerettel nő nemű akárki be lépett az ő komfort zónájába
2024. júl. 2. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Basszki, kifolyt az én szemem is ettől a helyesírástól 😑
2024. júl. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!