Miért csinálja ezt a macskám?
Nem messze lakom munkahelyemtől (kb 2 percnyire)
Ha megyek dolgozni (gyalog) eljön mindig velem és sokszor előfordul hogy le ül bolt ajtó elé ahol dolgozom és addig vár engem még nem végzek és akkor együtt vissza sétálunk
Még az se hogy nem talál vissza mert pár háznyival arrébb lakunk
Ma meg azt csinálta hogy haza felé találkozott velem és hangosan elkezdett nekem nyávogni
Meg simogattam abba hagyta utána meg ismét állandóan mondta
Felvettem ölembe aztán elhallgatott
Érdekes mert mikor meg itthon vagyok akkor meg annyira nem is érdeklem
Volt olyan is hogy el mentem gyalog sokkal messzebbre legalább egy negyed órás séta csak oda és eljött akkor is velem
Be csatolom videót
Azért megy, mert unatkozik. Azérz nyávog, hogy felkeltse a figyelmed.
A felelős állattartás ott kezdődik, hogy nem engeded az utcán bóklászni, ami egyébként szabálysértésnek is minősül, ugyanis az állatod nem hagyhatja el a portádat.
2#
Oké magyarázd akkor meg neki hogy nem lehet ki menni
Lakásba nem tarthatom mert születése óta kinn van udvaron, most nem zárhatom be a házba
Ja és ha számít akkor ki van ivaratanítva
Volt egy macskánk aki kölyök kora óta lakásba volt tartva, állandóan ki szökött alig tudtuk vissza vinni házba
Végül ő is kinti macska lett
Természetesen ivaratanítva van ő is
2# de hát gondolom városba ez így működik ahogy te mondod 🤷🏼♀️
Mi falun lakunk
7#
Ha tudnád hány macska mászkál erre
De ez nem is lényeg
Hanem az hogy akkor légyszives magyarázd el hogy hogyan tartsam udvaron belül? Várom válaszod
Ja és már több éve a családunk tagja
Nem ismersz nem tudod hogy viszonyulok hozzá
Egyből személyeskedsz hogy engem ez nem érdekel illetve hogy majd lesz másik
De hát 1 ember mindig van aki okosabb és nem tudja a körülményeket
Törlöm a kérdést és ezáltal nem foglalkozom veled
További szép estét! 😊
Nagyon szép macskád van.
Szeret téged. Vagy lehet, hogy tényleg kissé több törődésre vágyik. Simogasd, játssz vele sokat.
Te jó isten mi az hogy tartsa a portáján. Nekem is van két macskám kint is vannak bent is, de kóborolnak, vadásznak, ez nem értem miért tesz engem felelőtlenné.
Kérdező, ez azért van szerintem, mert szeret. Az én macskáim ugyanilyenek. Csak engem munkába menet a buszmegállóig kikísérnek, majd hazabattyognak és megszokták mikor érek haza, várnak nyervogva a kapuban. Ha itthon vagyok fekszenek körülöttem, de ha elmegyek ugyanez. Szerintem csaj jó gazdi vagy, ebben nincs semmi rossz. Kapd fel őket hazafelé menet, és simogasd hazáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!