Megkarmolt a macskám ahogy beadtam neki a gyógyszert,menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap mikor beadtam a macskámnak a gyógyszert nagyon megkarmolt és lila-pirosas lett az ujjam,nehezen tudom mozgatni,ha mozgatom akkor méginkább látszik ez a folt,olyasmi mint egy véraláfutás. Van értelme orvoshoz menni volt már valakivel ilyen?2024. jún. 21. 04:47
1/9 anonim válasza:
Csak ferőtleníts le es sebtapasz rá.
2/9 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy macskakarmolás-betegség, de leginkább a kinti cicáktól kapható, mert ők mászkálnak bele mindenbe.
Egy körzeti doki is hamar tudja erre megoldást, lehet, jobb megelőzni a bajt.
3/9 anonim válasza:
Ha nehezen tudod mozgatni, akkor igen, menj vele orvoshoz!
4/9 anonim válasza:
Nem kell beszarni egy kis karmolástól.
5/9 Anonymus5 válasza:
Ha nem nagyon súlyos, akkor nem kell, csak fertőtlenítsd le és ragaszd le ragtapasszal.
7/9 Senior Séf válasza:
Istenem, micsoda nyámnyila generáció! Kend be egy csepp pálinkával.
9/9 Tatyó válasza:
Kisebb macskakarmolással nem feltétlenül kell orvoshoz fordulni, de a Te leírásod alapján mélyre sikerült a karmolás, szóval én megmutatnám orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!