Két kiscica jobb mint egy?
Szeretnék a kis kandúrom mellé egy lány kiscicát. Állítólag kevesebb lenne vele a gond, mintha egyedül randalírozna.
Vélemények ?
És miért?
Egy lány, egy fiú. Ki lesznek ivartalanítva. :)
Tényleg kevesebb lesz a gond, saját tapasztalat.
Nekem is elöször a kandúrom volt. Szegény egész nap egyedül volt, napközben tört-zúzott, este meg engem karmolt szét folyton. Aztán beszereztem mellé egy kislányt, és megszüntek a problémák. Játszanak egymással, levezetik az energiáikat. A nagycica látványosan boldogabb és kiegyensúlyozottabb lett. És nagyon szeretik egymást. :)
Persze mindkettő ivartalanítva van.
SZerintem meg nagyon nem jó!! Nekem is két cicám van bent! Ivartalanítva van mind2.
A lakásban egy csomó mindent ki kell biztosítanom, csak azért mert játszanak :D Egymás kergetik, a virágokat leverik, a függönyt már nem egyszer le is tépték... De azért imádom őket :) (L)
Egy ismerősömnek 3 cicája van a házban. Ott még brutálisabb, de jó nevetni rajtuk x)
Én azt mondom, hogy inkább 1 cicát vegyél, ha bent tudod tartani. Írtad, hogy egy lány cicát is akarsz, és azt is ivartalanítanád, de a lány cicákat sokkal bonyolultabb ivartalanítani, komplikáltabb...
Ha sokat lenne együtt, mindenképp kettőt.
Sokkal kevesebbet rongálnak. Aki azt ídja, hogy zúznak a macskák, az lehet hogy még nem próbálta ki, milyen amikor csa egy van. :)
Amúgy nekem is macskabiztosra van berendezve a lakás, nem tudnak mit lezúzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!