Milyen almot ajánlanátok, melyik s legjobb és miért?
Figyelt kérdés
Szilikonos, csomósodó (itt ugye ki kell dobni a csomókat) bocsánat nem értek hozzá, ha van egyéb ötlet azt is szívesen fogadom. Nem szórja szét a lábán?jún. 16. 16:58
2/8 anonim válasza:
A szilikonos nagyon jó, hiszen alig van vele munka. De csak addig, amíg képes beszívni a nedvességet. Ha megtelik, akkor elég gusztustalan, de ezt csak akkor veszed észre, ha felkavarod az almot. A csomósodóval "foglalkozni" kell, de ha szorgalmasan gyűjtögeted belőle a pogácsákat és utántöltögeted, akkor sokáig elég és nem ázik szét.
3/8 anonim válasza:
Én a csomósodót preferálom.☺️
Nálunk azon belül is leginkább a sárga dobozos dm-es, vagy a MultiFit Ultra Comfort vált be.
Minimálisan ezeket is kihordja, de van a wc-je előtt ilyen alom kilépő szőnyeg. Ezt a két fajtát nem viszi végig a lakáson, többet próbáltunk már, azokat jobban széthordta.
4/8 anonim válasza:
Szilikonos nálunk nem szedte össze egyáltalán a kakit, pisire még oké, de az se az igazi, hogy minden pisilés után ugrani és kiszedni, illetve ürítéskor a pisis mikroműanyag az nagyon nem olyasmi, amit szívesen belélegeznék, szóval feladtam. Addig még úgy-ahogy oké volt, hogy az új cica okosan abba csak pisilt, de a másik bele is kakkantott, szóval az felejtős lett.
5/8 anonim válasza:
Ja és mi is vettünk alom mellé szőnyeget, baromi hatásos, imádom.
Ilyet vettünk, csak az az egy baja volt, hogy összehajtva szállították és elszórakoztam vele, míg úgy-ahogy lelapult.
6/8 anonim válasza:
A szilikonosnál pont nem kell ugrani kiszedni a pisit... Nem is tudnád, mert a kristályok felszívják. Épp ez a lényege, hogy csak a kakit kell szedegetni, az almot meg akkor cserélni, ha már teleszívta magát.
7/8 anonim válasza:
#6 én azt olvastam mielőtt vettem, hogy a sárga, pisis kristályokat kellene kiszedni, meg mintha a csomagoláson is ez lett volna.
8/8 anonim válasza:
Megpróbálhatod, ha szemenként szeretnéd szedegetni. :) Valóban besárgul ahogy megtelik, de nem áll össze csomókká. Én felkavarni szoktam minden nap, hogy ne ázzon az alja. Ha már nagyon sárga és szaga van, akkor az egészet kicserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!