Ez veszettség lehet?
Én ezt nem értem. Elvitted az állatorvoshoz, aki ugye ért az ilyesmihez. Azt mondta, hogy nem veszett(nincsen semmi baja). Erre az interneten kérdezgetsz random embereket, akik
1. nem értenek hozzá,
2. mégcsak nem is látják a cicádat
Mit szeretnél? Hogy valaki végre azt mondja, hogy veszett?
"Az állatorvos az alábbi tüneteket figyelheti meg, amelyek utalhatnak a veszettségre:
- Viselkedésbeli változások (Szokatlan agresszió vagy ingerlékenység, Rendellenes barátságosság (vadon élő állatoknál),Dezorientáció vagy zavartság, Hiperaktivitás)
- Neurológiai tünetek (Görcsrohamok, Izomremegések vagy bénulás (különösen a fej és a nyak körül), Nyelési nehézségek, habzás a szájbanKoordinációs problémák, ataxia (mozgáskoordinációs zavarok)
- Fizikai tünetek (Szélesre tárt pupillák, Túlzott nyáladzás (nem képes nyelni), Hangképzési zavarok, hangszín változás, Megnövekedett érzékenység a fényre, hangokra vagy érintésre)
Az állatorvos a tünetek megfigyelése mellett figyelembe veszi az állat anamnézisét, például a harapások vagy más állatokkal való érintkezés történetét."
Kielégítő voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!