Anyamacskának hány emlője van?
6 vagy 8.
Mindegyikben van tej, de nem egyformán. Hogy melyikben van több, azt macskánál nem tudom. (Kutyánál a hátsókban van több, disznónál az elsőkben, ezekért verekszenek a kicsik.)
8
"A kutyák két oldali tejlécében 5 pár emlő helyeződik, míg a cicáknál 4 pár emlőt találunk mindkét nemnél."
3
Aki ilyet képes leírni, hogy minden kutyának 10 van, és minden macskának 8, az nem valami hozzáértő. Valójában elég változatos a dolog.
5
A kutyákról is azt szokták írni, hogy 18 körmük van. Közben rengeteg kutyának van ennél több, nekem már volt 24 körmű kutyám is.
8
A lábuk közt már nincs nekik. Az látszódik a 4-es linken, hogy ha 8 lenne, az már az első lábak közt lenne. A meglévők távolsága is árulkodik, 8 esetén közelebb lennének egymáshoz.
Az itteni képen elég kicsi a távolság a fejéhez közel lévő két pár bimbó között, úgyhogy nem győztél meg: [link]
Mindenki higgyen a saját igazában, engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!