Miért csinálhatta ezt a macskánk?
Két macskánknak kiscicái születtek. Mindkettőnek 3-3. Az egyik macskánk a gyerekem elmondása szerint elvitte a másik macskánk 2 kölykét. Kerestem, de nem találtam sehol őket. Visszamentem oda, ahol voltak az almok és az az egy kiscica, ami az eltűntek testvére volt, át volt rakva a másik alomhoz.
Mi történhetett? Van valakinek tapasztalata? Már 1 hetesek elmúltak, nyávognak
Nem hallottam nyávogást. Az anyjuk nem keresi őket.
"Miért csinálhatta ezt a macskánk?"
Azért, mert nem vetted a fáradtságot, hogy időben ivartalanítsd őket.
Gondolom baromi fiatalok is, ahogy azt kell, az anyai ösztönök hiánya sem segít a helyzeten.
Szüleid is ivartalaníthatták volna magukat
Az ilyen emberek miatt kell utaznunk 3-4 megyét macskáért, hogy legyen
Utána ha már nem lesznek macskák az ivartalanítgatás miatt, majd megy a hiszti, hogy a barbár ember kiírt mindent
Nem mindenki passzolja el az almokat, mi is megtartanánk mindet. Ha meglesz a kellő létszám, mindenki ivartalanítva lesz. Nem kutyás szapik vagyunk, akik ha kell, ha nem fialtatják az állatot, míg végelgyengülésben el nem pusztulnak.
Egy szimpla kérdés lett volna, de már ezt sem tud feltenni az ember előítéletes b@sztatás nélkül.
Az a baj, hogy nem kell megyéket menni egy cicáért, max, ha igényeid vannak (ilyen-olyan színű legyen, stb). Nekem 5 macskám van (ivartalanított, benti mind), ebből 3-at az utcáról szedtem össze 2-3 hónapos korukban, mert féltem, hogy elüti őket az autó (sajnos tavasz-ősz környékén elég magas az egy utcára jutó elütött kismacskák száma a környéken). Minden alkalommal körbe kérdeztem a könyék lakóit, egyik sem vallotta magáénak egyiket sem.
Ha később ivartalanítod őket, az szuper.
Vissza a kérdéshez: Az is lehet, hogy az egyik cica nem szoptatott és a másik úgy látta, csak 4et tud szoptatni. Van a két eltűnk kölyök beteg volt és elvitte őket "szelektíven kiválasztani". Mikor egy környékbeli vemhes cicc idefialt és lett egy beteg kölyke, pár nap után "elintézte".
Megvan és él mindenki
Úgy látom tudatosan dajkáskodik az egyik macskánk. Kettőt mégis meghagyott a saját anyjuknak, egyet átvállalt a sajátjaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!