Mit tegyek a három hete született kiscica szemére, ami beragad? Kamilla tea nem jó.
Figyelt kérdés
máj. 18. 23:00
1/5 anonim válasza:
Vízzel és vattával/paprírtörlővel mosd le neki finoman.
3/5 anonim válasza:
Kamillateát eleve nem törlünk szem környékére - amúgy orvos.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt itthon kotohartyara valo antibiotijumos szemcsepp es 2 nap alatt kifyogyitottam vele. Rendes human szemcsepp kell majd nekik valoszinu, de receptes. Az enyemek 2 hetesek es kettonek beragadt abszeme es folyt ki alola a sarga genny. 2 nek meg soha. De szepen rendbejottek. Es felforralt lehutott vizes vattaval torolgettem, a gyereknek sem szabad mar kamillaval, allergizal es szarit.
5/5 anonim válasza:
még nem feltétlenül van késésben, nem gép, hogy menetrendszerűen 3 hét után kinyíljon a szeme. de ha tényleg elhúzódik, akkor vidd orvoshoz! Nem írod, miért nem jó a kamilla. Ha csipás a szeme, arra jó. De van egy kenőcs is a csipás szemekre, viszont azt a szembe kell kenni, mint a szemcseppet, tehát az még neki nem jó. Vidd el orvoshoz, tedd meg érte ezt a szívességet. Bármi oka lehet, és minél hamarabb kerül szakértőhöz, annál több esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!