Milyen nedves eledelt ajánlotok?
A cicám sajnos csak a szószt nyalogatja le, a darabkákat otthagyja/kiköpködi.
Ezért főleg olyan kaját (elsősorban alutasakost/tálcásat) keresek, amiben minél apróbb/vékonyabb darabkák vannak csak, mert azokat nagyobb eséllyel megeszi.
Szokott kapni leveseket, de azok nem teljes értékű eledelek, ezért mindenképp kéne tápláló nedves kaja is.
Ha ízlenek neki a darabkák is, valószínűleg meg fogja enni, mert a drága száraz tápokat is szívesen elrágcsálja. Valamiért a szószos eledelekkel áll hadilábon...
Köszi!
Szintén válogatós cica gazdája vagyok, most csak ebből hajlandó enni, de ez is többszöri alkalomra elég.
Ha minőségi szárazat kap, akkor nem szüksèges neki a nedves kajcsi.
De mindenképp szeretnél neki nedveset adni,azt próbáltad meg, hogy “összenyomogatod” vagy “összeaprítod” neki.
Amennyiben úgy gondolod,hogy az állagával/méretével lehet baja
Kell a nedves mert abba tudom bele keverni a gyógyszereit.
A nagy darabokat egyesével felaprítgatni idegőrlő sajnos, és nem tudom olyan kicsire vágni hogy megegye.
És különben meg minden cicának kell a nedves, mivel keveset isznak és ez hasonlít leginkább a természetes táplálékukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!