Hogyan akadályozzam meg a macskámat hogy megkarcolja a monitort?
Az utóbbi két hónapban Pamacs, az egyik macskám, legkedvesebb elfoglaltsága az, hogy megkarcolja a monitoromat. Két lábra áll, és karmol, pont úgy, mint a macskák a tükröt szokták. Nem számít, hogy be van-e kapcsolva vagy sem, és mindig ugyanott teszi ezt. A jelenlegi megoldásom az, hogy elmozgatom a monitort, amikor nincs használatban, de ez eléggé bosszantó. Már 4 éve így van berendezve, és soha nem volt vele probléma. Próbáltam lefedni lepedővel, tettem alá karmolódeszkát, kiabáltam rá, lelocsoltam vízzel, leraktam a padlóra, és nagyon-nagyon enyhén megcsaptam a mancsait, amikor ezt csinálja (főleg akkor utálom amikor közbe játszok)
Elfogytak az ötleteim.
Régebben felugrott a számítógép tetejére, és kikapcsolta. Körülbelül egy hétig felvettem és elmozgattam, és az abbamaradt. Amikor visszateszem a monitort, mindent megtesz, hogy minél gyorsabban odarohanjon, hogy megpróbálja megkarcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!