Ha a macska csesztet titeket hajnalban, ti is csesztetitek őt délután?
Figyelt kérdés
Hogy ne aludjon annyit. Ha nem alussza át a délutánt, lehet nem tombol majd éjszaka és hajnalban sem annyira. Vagy ti hogy előzitek meg az ilyen bajokat? Szép szóra nem mindig hallgat.ápr. 30. 14:25
11/13 anonim válasza:
Kettes válaszolónak megjegyezném, hogy nálunk a macska ki tudja nyitni az ajtót hiába van csukva 😃
12/13 anonim válasza:
Ügyes macska. Én is láttam már ilyet, meg is simogattam érte. De felkelni nem kelnék fel rá az éjszaka közepén. Ha meg kulcsra zárod az ajtót, akkor nem tudja kinyitni, akármilyen ügyes is. Csak a kulcsra zárt ajtónál alvás tűzvédelmi szempontból necces, de ha nincs minek kigyulladnia, akkor nem gond.
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem akadályozom őt a szabad mozgásában. Meg aztán okos macska, kinyitná az ajtót idővel nekem is. Aztán ha kulcsra zárnám, gyanítom csak idő kérdése lenne hogy mikor piszkálja ki a zárat is valami dróttal, ha nagyon be akar jutni.
máj. 6. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!