Belekékített a macska a fürdőkádba! Mi ez?
Figyelt kérdés
Kék folyadék apró tócsákban. Tudom hogy a macska volt, ő járt bent utoljára. Mi lehet ez?ápr. 27. 12:39
1/9 anonim válasza:
Feldönthetett valami tisztító vagy tisztálkodószert, ami kifolyt.
2/9 anonim válasza:
Nyilván nem a macskából csöpög.. Nézz körbe, valahol fogsz találni egy flakont, vagy mittudomén.
3/9 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy belecseppentett némi pisit, és akkor pl a kádban maradt fürdőhab vagy maradék tüsfürdőt stb megszínezte? Amúgy erős túlzás a tócsa csak nem tudtam hogyan írjam, kis pár centi átmérőjű kerek folyadékfoltok a kádban.
ápr. 27. 13:31
4/9 anonim válasza:
Nem. Kérdezd meg a veled lakókat, lehet ők használtak valamit, ami lecsöppent. Az egy dolog, hogy a macska volt bent utoljára, de a tócsák korábban is odakerülhettek. Nyúlj bele, szagold meg. Nem pisi, ne aggódj.
5/9 anonim válasza:
Van olyan macskatáp amiben van színezék, és az megszínezi a pisit. Esetleg arra tudnék gondolni.
7/9 anonim válasza:
14:17 ha neked kék színű és folyékony a székleted, akkor sürgősen fordulj orvoshoz!
8/9 anonim válasza:
Lehet hogy bele lépett valami mosószer be es végig járta a furdot
9/9 A kérdező kommentje:
Csak a cicával lakom, nincs itt senki más 😅
Egészséges tápot kap, tudtommal nincs benne kék színezék.
Megnéztem még tegnap, nem ömlött ki semmi. Egyébként azóta is járt a kádban, de már nem kékített bele. Legalábbis egyelőre.
ápr. 28. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!