Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bűzt hagyott maga után a...

Bűzt hagyott maga után a kandúrunk az egyik szobában, de nem találjuk a bűz forrását, hol lehet?

Figyelt kérdés
Befogadott egy kandúrt a gyerekem. A cica viszont a gyerekszobában olyan bűzt hagyott maga után (gondolom jelölést a vizeletével), amely nem tűnik el. Hiába mostunk fel, töröltünk le minden bútort, cseréltünk le ágyneműt, nem találjuk a bűz forrását. Hogyan lehet behatárolni a bűz helyét?

ápr. 24. 09:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
odormute ami képes eltávolitani a szagot, vagy a szodabikarbona + ecet kombó. ( De a kárpitbol az ecet nem szedi ki oda csak az odormute, amit ajánlani tudok, mint biztosan működik)
ápr. 24. 18:19
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es köszönöm, ez is nagyon hasznos megoldás!
ápr. 24. 19:40
 13/19 anonim válasza:
56%

"Sajnos nem tűnt el a bűz"

Majd 1 hét múlva talán. Ezt nem lehet olyan könnyek letörölni, kimostni.

Az macska vízszintesen nyomja ki magából az anyagot hátul. Tehát olyan magasan kell keresni amilyen magasan a valaga van. :)

"hálás kandúr (bizonyára amiért befogadtuk, vagy alapból ilyen a természete"

Nem hálás, hanem kanos. Dughatnékja van, azért jelöl.

ápr. 24. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
Fúj de rohadt gusztustalanok ezek a macskák. Undorító
ápr. 24. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
14-es: Annak idején a te pelusod sem lehetett egy hamvas rózsakert, amíg meg nem tanultad a szobatisztaságot. Ha nem szereted a macskákat, ne a macskás kérdéseket olvasgasd.
ápr. 25. 11:04
 16/19 A kérdező kommentje:
13-as, köszi :) Kezd eltűnni a szag. A hálát nem a jelölésre értettem :) csak egyszerűen ilyen, kedves, jó macsek. De valóban, kanos is :D Most kint van, felméri a terepet. Mondtam is neki, menjen, járjon sikerrel, permetezzen jobb helyen :P
ápr. 25. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Hahahhaa ihi ihii ihiiii!

Permetezzen jobb helyen vicces, nagyon frankó, nagyon jó, nagyon tetszik.

ápr. 25. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ivartalanítsd mielőbb, mert ez a "permetezzen máshol" sajnos működik. Én évekig úgy szagolhattam a kandúrpisi szagot, hogy a saját macskáim mind ivartalanítva voltak, de a szomszéd macskák átjártak hozzánk jelölgetni. Az ablakpárkábnyra... Valahányszor kinyitottam az ablakot, hogy szellőztessek, dőlt be a szag. 😞

Máskor beslisszant a kandúr az előszobába és a táskámat spriccelte oldalba. Szóval ha nem akarsz a szomszédokkal is kellemetlenséget, akkor mielőbb golyótlanítsd...

ápr. 25. 12:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem kérdés, hogy ivartalanítani fogom. Mielőbb. A korábbit csak viccnek szántam.
ápr. 26. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!