Van olyan bolha elleni spot on vagy bármi ami kiírtja a lakásban lévő bolhapetéket?
Neostomosan.
Azt használom itthon is a kutyákra. Nem olcsó, de sajnos én is hoztam haza a munkahelyemről..kutyákat fürdeni, le fújni. Felmosó vízbe raktam, mindent le fújtam és el is tűntek. Természetesen nem elég rá egy alkalom. Ha jól emlékszem 8 naponta lehet kezelni a kutyákat vele.
Óh!Elnézést kérek!A kérdésben elfelejtettem kiírni,hogy macskáról van szó!
De azért köszönöm szépen a gyors választ!
Ha a lakásban van a bolha, az elég baj, mert onnan sokáig tart kiszedni.
Vannak szőnyegre szórható bolhairtók (nyilván parkettára, járólapra is jók), ezzel kell fújkálni, porszívózni, fújkálni, porszívózni....
Mindig vannak olyan pontok, ahol jobban megtelepednek, ezt felismered onnan, hogy szépen körbesétálsz mezítláb, rövidnadrágban, és valahol ugrálnak fel a lábadra. Nem kellemes, de ezzel elég sokat meg is tudsz fogni, mész körbe, mint a 7-es busz, ahol van felszálló, ott megállsz, utána következő megálló a fürdőszoba, kád, meleg vizes zuhany a lábszáradra... Párnaponta ismételni.
Én is a Neostomosan oldatot ajánlom. Megoszlanak a vélemények, hogy macskákat lehet-e vele füröszteni vagy sem. Az egyik állatpatika oldalán ezt találtam:
De, hogy biztos ne legyen baja a macskádnak, inkább csak a lakást fújd be vele és a macskára vegyél spotot.
Csak szólok, hogy nagyon büdös a cucc, csakis nyitott ablaknál ajánlom használni. :)
nem szeretik a levendula illatot. vannak levendula illatú sprayk. wc spay is jó.
én a lidl ben veszek levendulás szemeteszsákokat, azoknak is nagyon erős az illatuk. azzal fedtem le a ruháimat.
állítólag a roznaringot sem bírják, de azok csak illőolajokban van.
egyszer a fekete macskánkat ellopták a cigányok, de vissza jött nagyon bilhásan. nagyon erősen csíptek és inkább emberi bolhák voltak.
akkoriban nem ismertünk ilyen szereket. sikeresen kiűztük.
vannak már levendulás samponok. igaz, emberrknek való, de ha kicsit is bolhás a mostani cicum, gyors megfürdetem vele.
levendulás párnácskák is vannak és azokkal alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!