Milyen macskakaparót ajánlottok?
Figyelt kérdés
Pepitáról vettem egyet régebben nagyon olcsón de konkrétan fél évig sem tartott mert szétesett. Egy jó minőségű masszívat keresekápr. 23. 19:56
11/14 anonim válasza:
10: igen, kanapénak is használja, szeret rajta heverészni, de mellette naponta 3-4-szer karomkoptatásra is használja. A kartonosokkal az a baj, hogy túl könnyűek, nem stabilak. Meg hamar tönkre is mennek. Nem tudom, ez mennyi ideig fogja bírni, de most több hónapos használat után semmi nem látszik rajta, olyan, mintha új lenne.
12/14 anonim válasza:
Nekünk a zooplusról van a mézeskalács kaparóbútor, 5 éve vettem, már a szizáloszlopok foszlanak, meg a két kerek fekhelynél az oszlop letörött, de nekünk a sima méret van, csak nem tudtam, hogy az utcán talált 4 hetes 40 dekás kismacskából 7 kilós szobatigris lesz.
De még megvan, gondolkodom lassan másikon, talán jövőre egy masszívabbat, akár ugyanebből az XXL-eset.
13/14 anonim válasza:
12: a mézeskalács xxl-t csak ajánlani tudom, nagyon-nagyon jó! Múlt hónapban vettem egyet, mert pont volt 15% kedvezmény felszerelésekre. Most egy átlag méretű nőstény cica használja, de nemsokára érkezik egy ragdoll kandúr, olyan kaparófát akartam, ami neki is jó lesz felnőtt korában is. Nagyon masszív és stabil ez a kaparó, nagy felületekkel, ár-érték arányban szerintem szuper, ennyi pénzért ilyen máshol nincs. Kérdező, ezt neked is jó szívvel ajánlom.
14/14 anonim válasza:
Mi zooplusról rendeltük, meg ahol jó árban volt éppen. Nálunk kb 2 évente csere mert a cicák szétkapják hamar. ( 4 macska)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!