4 árva pici maradt ránk az anyjuk el szökött itthonról 3 napja. Azóta nem kakilnak ,bármit is csinálunk,meleg vizes vatta pamacsot, meg amiket írtak a neten ,de semmi.. ??
Azért nem kakilnak, mert az anyjuk nélkül nem tudnak. Az anyjuk nyalogatja a hasukat, így indul be a székelés. Egyes esetekben az anyjuk megeszi a székletüket is, hogy tisztán tartsa a fekhelyüket (mivel a kiscicák még nem nagyon mennek semerre)
Esetleg nedves fültisztítópálcikával simogasd meg a hasukat, hátha fognak így kakilni. Ha nem válik be, keress fel egy állatorvost mindenképp!
Esznek, isznak rendesen?
Írja, hogy vattapamacsoznak...
Mennyi idősek lehetnek a kicsik?
Ilyenkor azt nem értem, ezeknek a kérdezőknek hol az állatorvos? hát kérdezd meg az állatorvosod vagy egy hozzáértő embert, ne bízd a véletlenre, hogy valaki hozzáértő megtalálja-e és jó választ ír-e!
Ha eddig nem gondolt az állatorvosra a kérdező, akkor itt az ideje! (és ha nem működött amit csináltatok, én nem tudok mást mondani, hát ezért mondom, hogy állatorvos.)
Ma, 05. 11-én van uj video a Kitkat Playroom-on hogyan eteti és kakiltatja a
gazdi a kiscicákat! Elnézést a sok szövegért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!