Mit csináljak a macskáimmal?
Kedves Kérdező!
Ha heti 1x takarítasz almot, azt is úgy, hogy csak újat öntesz a régire, ne csodálkozz, hogy máshova járnak dolgukat végezni. Te sem ülnél rá olyan WC-re, amit körbekentek f@ssal.
Remélem, találsz gazdid a cicáknak, és remélem, nem csak kettőnek, hanem mind a háromnak.
Már voltam velük dokinál és macska terapeutát is hívtam hozzájuk. Az unatkozáson kívül elvileg semmi bajuk nincsen
Még mindig egy hazug troll vagy.
És még mindig aljas húzás, hogy segítőkész embereken élősködsz.
Menj politika kategóriába trollkodni, itt ízléstelen.
Akárhányszor jelentgetsz és hisztériázol, ide fogom írni újra.
Én csak azt nem értem, védőnő nem járt nálatok? Náluk a patyolat tiszta, illatos lakásban is rosszallotta az egy szem idősebb jól viselkedő macskát.
Nálatok a szőrhalmos, több hetes használt alomtól bűzlő macskahugyos bútoros környezet meg rendben van egy kisbabával? Vagy a gyerekorvos nem látja/érzi a gyerek ruháján? Nekem ez nagyon nem stimmel.
Dehogy hivtal te macskaterapeutat 😂😂
Na de nem is lenyeges , mert a macskaid a te lustasagod miatt hugyoznak mindent ossze es a te trehanysagod miatt szörös minden.
Ez tény . Hiszen jartam mar tobb lakasban is ahol volt 1-2-3 macska + gyerek megse volt sehol halom szor 1 hetes alom es hugyos kanape sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!