Cica fekhelyet milyen mosóporral, tisztítószerrel jó mosni amelynek nincs illata? kiselejtezett pamut melegítő és pokróc a fekhelye. nem szeretném ha az illata miatt többé nem használná
Figyelt kérdés
ápr. 3. 15:06
1/4 anonim válasza:
Én alapból a saját ruhákra is ariel mosókapszulás használok, annak nincs felfedezhető illata a ruhákon sem (nem szeretem, ha érzem rajtuk).
De ha ennyire sem akarod, akkor vagy mosódióval érdemes, vagy csak vízben. Én a macskámnak kimosom az említett kapszulával, de pl a nyuszijaim takaróihoz szódabikarbónát és ecetet szoktam csak tenni, mert ők meg is rágják az anyagot időnként, és nehogy lenyeljék. Abból sem marad semmi szag és jól is tisztít.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, mivel magukat tisztítják nem ajánlatos dezodoros vagy mosóporos holmikkal körbevenni, tapasztaltam, kínban volt, mert érezte sokáig a pulcsimon, melylyel betakartam, a dezodort.
ápr. 3. 15:42
3/4 anonim válasza:
Dm sajatmarkas mososzert hasznalok, annak semmilyen illata nincs mosas utan. A kutya-macska cuccaihoz nem teszek oblitot es ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
3#
sok saját márkás dm mosószer van. segítenél valami konkrétabbal? köszi!
ápr. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!