Kinti ivartalanított macskáknál az erős húgyszag mit jelent?
Figyelt kérdés
Ahol kapnak enni meg szoktak aludni ott büdös húgyszag van. Pedig úgy tudom ivartalanítás után ez nem jellemző.márc. 31. 21:06
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyen területjelölős szokás?
márc. 31. 21:23
3/7 BécsiFehér válasza:
Lehet. Járhat arra nem ivartalanított macska és jelölgethet. Az ivartalanított vizeletének nincs különösebb szaga és nem is jelölget.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is másik macska lesz a ludas.
De kb örülhettek, ha nem kapnak el a macskáitok valami fertőző kórt az idegen macskától.
6/7 anonim válasza:
5, az oltás néhány betegség ellen véd, és azoktól sem 100%osan. De a kérdezőt ez kétlem, hogy érdekli, ha már egyszer kinti macskái vannak.
7/7 BécsiFehér válasza:
A kinti macskákat különösen fontos beoltatni, nekem a bentiek közül csak kettő kapott oltást, azt is csak egyszer életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!