Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül az ivartalanítá...

Mennyibe kerül az ivartalanítás? Mi lesz utána?

Figyelt kérdés
Mennyi idős kortól ajánlott a fiú cicánál? és mire számítsak utána? Meddig fog tartani? És ez mire jó?
2010. okt. 26. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
most tettek fel hasonló kérdést ott le van írva, nézd meg
2010. okt. 26. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
amugy arra jó hogy ne kapjon el betegségeket, amibe belehalhat, és ne legyenek árva kiscicák az utcán
2010. okt. 26. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
hát kiscia nem, az biztos :D
2010. okt. 26. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
5000Ft-ba kerül
2010. okt. 26. 17:51
 5/11 anonim ***** válasza:

6 hónapos kortól szoktak kandúrt ivartalanítani. Az ár állatorvosi rendelőnként és településenként teljesen eltérő.

Most van ivartalanítási akció is: [link]

2010. okt. 26. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Ugyanezt írtam az előbb egy hasonló kérdésre:

Megértelek, én is nagyon izgultam, mikor a tavasszal emiatt vittem dokihoz a cicámat. Aztán minden úgy történt, ahogy itt már többen leírták: utána kába volt, dülöngélt kicsit, többször hányt és aztán sokat aludt. Másnap még kicsit félős volt, de egyébként mindent ugyanúgy csinált, mint máskor. Azóta szelídebb, de megmaradt az egyénisége. Féltem, hogy kis magányos lesz, de ugyanúgy elvan a többi cicával, akikkel az udvaron találkozik.

Az ára állatorvosonként változó. Én 14000-et fizettem, de ragaszkodok az állatorvoshoz, nagyon jónak tartom. Olcsóbban is megcsinálják sok helyen, te döntöd el, kiben bízol, mennyi pénzed van rá, stb.

2010. okt. 26. 20:32
 7/11 anonim válasza:

Ez nagyon egyszerű!

5perc alatt kész van, a macska bealszik és 5 perc az egész.

A lényege, hogy ne kóboroljon el nagyon és ne üssék el csak azért mert a vére hajtja. Könnyebb lesz bánni vele. A bűze sem lesz olyan erős.

Ahol én ismerem 6000,- a kandúr. Utána figyelni kell ne hízzon meg, mert utána képesek rá.

Vigyázz hogy a macska előtte ne egyen, mert az altatásnál elhányja magát! :D

2010. okt. 27. 14:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. okt. 27. 15:35
 9/11 Cheyene válasza:
A menhelyeken itt az USA-ban már 6 hetes korukban ivartalanitanak minden cicát aki oda került. A többire már kaptál jó válaszokat. Nemhogy nincs káros hatása ahogy azt sokan hiszik, de sok elönnyel is jár. Ezek közül párat leirtak fent. Szóval hajrá!
2010. nov. 6. 07:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Értem :)

Akkor az előtt mennyi ideig ne egyen?

2010. nov. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!