A macskék megjegyzik, hogy ki gondoskodott róluk?
Ennél még szolidabb dolgokat is megjegyeznek az emberekkel kapcsolatban. Volt egy vízparti hely ahova kijártam egy időben, és voltak cicák is. Gazdival, lakhellyel, de mégis ott este szabadon kószáltak, és sokszor összefutottam velük, és szeretgettem őket meg játszottam is velük néha. Volt amelyik a házba is bejött utánam konkrétan kéjelegni. Na most a következő nyáron amikor szintén lementem oda, ők emlékeztek rám mindannyian, és ismerősként örvendezve üdvözöltek. Pedig még csak kaját sem kaptak tőlem soha :)
Szóval ez hogy te gondozod és eteted kérdező, erre végképp emlékezni fog, abban biztos lehetsz. Általában aki eteti őket sokszor őrá tekintenek az első számú személyként, és legalább annyira tudnak hozzá kötődni mint az anyjukhoz egykor. Konkrétan olyankor tényleg úgy tekintenek rád, ha te vagy a gondozójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!