Mikor vigyem vissza az állatorvoshoz?
Minek egy esetlegesen BETEG macskát ivartalaníttatni??? (Ami ugye egy előre tervezhető műtét, egészséges, megfelelően fejlett állaton kell elvégezni. EZ NEM állatvédelem!!!)
Vidd vissza, amint kinyit a doki. Ha hétvégén egyáltalán nem nyit ki, vidd el máshova! Abszolút nem normális, hogy a műtét másnapján bármi baja legyen! Nyilván már eleve beteg volt, és először kezelni kellett volna, nem rögtön nekiállni kaszabolni!
Igen, kicsit puffadt volt de azon kívül teljesen energikus volt és élénk. Én sem rögtön ezzel kezdtem volna, hanem egy menhelyre szerettem volna bevinni, viszont az említett ismerősöm szerint ivartalanítva nagyobb eséllyel fogadják. Sajnos én nem tudom megtartani mert van két szoba cicám (ráadásul az egyik FELV pozitív)és hárman már sokan lennének. A garázsunkban alakítottunk ki neki egy ideiglenes helyet és addig mostmár nem is szeretném elvinni máshova amíg gazdit találunk neki.
De ha valakinek van hasonló tapasztalata ivartalanítás után, továbbra is szívesen veszem ha megosztja
Kérdező, a nőstény cicákat - a hasi műtét miatt - az ivartalantás jobban megviseli, mint a kandúrokat. Az enyém sem evett rendesen egy pár napig. Biztosítsd neki a nyugalmat, annál többet most nem igazán tudsz tenni.
Ha van nyitva a környéketeken állateledel bolt, próbálj neki macskalevest venni. Az rágnia sem kell, és szokták a cicák szeretni. Tele van sűrű, tápláló étellel és megakadályozza a kiszáradást. A bélmozgáson is segít.
A többit pedig majd megoldja az idő. És a türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!