Ettől lehet valami baj?
Van egy cica aki nem az enyém, fogalmam sincs kié, szoktam neki adni enni néha. Ma az ölembe ugrott és megsimogattam, de észrevettem, hogy sebesek a fülei. Láttam már, hogy sokszor vakarja.
Nem értem hozzá a sebhez kézzel, ami ruha volt rajtam rögtön levettem.
A kérdésem az lenne, hogy ettől lehet valami bajom? Elkaphattam valamit esetleg ami halalos lenne?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem.
Lehet csóri csak bolhás és vagy allergiás valamire és sebesre vakarta tőle a fülét.
Már hogy lehetne húsevő baktériumot elkapni? Az sem normális, aki ilyet állít.
Egyébként, innen megtippelve, laphámrák lesz. Főleg, ha fehér, vagy a fülén fehér az a macska. Nem fertőző, cserébe eléggé halálos. A macskára :/
Azért nem biztos, hogy laphámrák, sima fülatka is okozhat ennyi tünetet.
De bármelyik is, a kérdezőre egyik sem veszélyes.
De szegény cicát tényleg jó lenne orvoshoz eljuttatni, bár tudom, kérdező, hogy nem a te felelősséged.
A cica fekete színű és semmi fehér nincs a fulenel, csak a szőre nincs ott és picit veres, de gondolom ahogy vakarja azért..
A husevo bakterium én sem tudom honnan jött, szerintem attól nem lehet elkapni ilyet mert megsimogattam a macskát, főleg, hogy a sebehez hozzá sem értem. O dorgolozott a ruhahoz hozzaert úgy, de azt rögtön cseréltem is.
Viszont ez a husevo bakterium dolog onnan jött az illetonel, hogy nekem a hidegtol repedezett a kezem és megsimogattam vele, ezért szerinte így elkaptam, meg azért mert a cica ahogy megrazta magát a por ami lejott róla rament az arcomra.
En miért lennék életképtelen? Leírtam, hogy ezeket MAS mondta nekem, ahogy azt is leirtam, hogy nem értem honnan jött NEKI ez a hülyeség. Azóta már megmutattam különben az illetőnek a válaszokat, aki így realizalta, hogy ez hülyeség.
Ez az oldal arra van kitalalva, hogy kérdéseket tegyünk fel nemde? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!