Mi lehet az oka annak, hogy a teraszunk nagyon kedvelt a macskák körében?
Van egy 60m2 teraszunk.
Egy rattan ülőke, hintaágy, asztal, fa asztal székekkel van rajta meg egy szőnyeg.
Miért jönnek ide?
Illetve mivel lehetne elűzni őket?
Vettem most a Freshnapfban egy sprayt, azzal fújtam be, nem tudom mennyire fog működni.
Hintaágy, szőnyeg, székek,..., ez egy földi paradicsom a macskák számára. Gondolom, a nap is odasüt.
Sok reményt ne fűzzél a spray-hez, de hátha.
"Vettem most a Freshnapfban egy sprayt, azzal fújtam be, nem tudom mennyire fog működni."
😂😂😂😂😂😂😂😂 Semennyire.
Próbálj összebarátkozni a cicákkal, vagy tüntesd el a kerti bútorokat! Ennyit tehetsz.
Ha már spray, akkor többet érsz ecettel, vagy valami narancsos/mentás, erős illatú spray-vel.
Valami mozgásérzékelős, vagy esetleg bentről irányítható kellemetlen inger (riasztó, locsoló, ilyesmi) segíthet. Ha minden alkalommal kellemetlen (de nem fájdalmas vagy ilyesmi) inger éri őket, akkor hamar elmegy a kedvük az ott lébecolástól
Azért kell elűzni, mert tiszta húgy meg macskaszőr minden.
Úgy tűnik a spray tényleg egy kalap szart nem ér.
Veszek riasztót, ami hangot ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!