Ivartalanítás után agresszív lesz a macska?
Ugyan miért lenne agresszív???
Jelentös változás nem történik ivartalanítás után, a kijáró kandúrok nem csavarognak utána, benn nem jelölnek és nem lesznek territoriálisak, általában sokkal nyugodtabbak.
Esetleg akkor lehet "agresszívabb", ha fiatal korában lesz ivartalanítva, még a hülye kamaszkor előtt.
Ivarszervek nélkül is végigmennek azon a folyamaton, amikor az édes kiscicából (remélhetőleg) nyugis, szelíd felnőtt lesz.
A Rettenetes Kamaszkor :D
Oké, általában nem is olyan rossz, de az én 8 hónaposan ivartalanított, másfél éves macsekom egy energiával telt rosszcsont.
A karom úgy néz ki, mintha közelharcba kerültem volna a fűnyíróval.
Nem agresszív, csak nagyon játékos, és feszegeti a határait.
Amúgy egy nagyon ragaszkodó cica. Mindig a nyomomban van, becsatlakozik minden tevékenységembe, és sokszor nem tudja, hogy a kaját részesítse előnyben, vagy engem :D
(Egyedül nem eszik. Néha ha hazajövök, szalad is a táljához, kivesz egy pofáravaló tápot, és azzal a szájában jön bújni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!