Kizárólag lakásban lakó macskának melyik védőoltást érdemes beadatni?
Figyelt kérdés
Cipővel sem hordok be semmi vírust, mert azt az előszobában leveszem és csak papucsban mászkálok bent. Ivartalanítva van, 2 hete műtötték.2010. okt. 25. 09:00
11/12 A kérdező kommentje:
Annak biztos könnyebb, akinek van családja, férje, nem egy fizetésből élnek(és azért nincsenek dugig hitellel). Én a 13. havi fizetésemből akartam ivartalaníttatni, de előbb jöttek a párzási jelek. Így inkább nem veszek másik télikabátot, marad a tavalyi és nem mentem edzőterembe sem. Macskámért feláldozom a saját luxus marhaságaimat, amelyek nélkül is jól megvagyok. :)
Mások leszólnak, hogy vagyok képes a macskára költeni ennyit. De, ha lenne férjem vagy akárki, akkor arra is költenék, de nekem csak a macskám van itt velem nap, mint nap, ő köszönt munkából hazajövet, stb.
2010. okt. 25. 14:02
12/12 anonim válasza:
Nekem az utolsó mondat volt, amiért megértelek, egyébként én világéletemben hülyeségnek tartottam, hogyan képes valaki egy állatra költeni azt a pénzt, amit magára is költhetne. Szóval, mivel nincs más, csakis a macska és ő vár téged otthon, mikor hazamégy, így már megértem, miért szereted annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!