A macskátokat macskának, vagy cicának hívjátok, amikor nem a nevén nevezitek?
Figyelt kérdés
febr. 13. 14:37
12/26 anonim válasza:
Macsk, de nem saját. Vagy szomszéd úrnak. Magázni szoktam. Szomszéd úr, már megint itt van? Senki nem hívta magát. Egyébként.nőstény.
13/26 anonim válasza:
Miért nincs olyan lehetőség, hogy mindkettő?
14/26 anonim válasza:
Macska, cica, kiscicám; hangulattól függ, meg persze attól is, hogy mit művelt, ami miatt hivatkozni kell rá :D
15/26 anonim válasza:
Én csak úgy hívom, hogy gyere ide. Küldeni meg úgy, hogy sicc.
16/26 anonim válasza:
Negyedik verziót használom:
Kölyökként kismacska, felnőttként nagycica.
18/26 anonim válasza:
Off, de ne lőjetek fejbe érte. Az Álom luxuskivitelben film jut eszembe a kérdésről. Holly csak cicának hívta. Nem volt neki neve. Vígjáték, de olyan, amin sírni sem szégyen.
19/26 anonim válasza:
A "Cica"-ra jobban hallgat, mint a nevére :D Fel is vettem videóra, ahogy nekem háttal ül, és macskaneveket sorolok.
A nevére megrezzent a füle, a "Cica!"-ra viszont teljesen hátra is fordította :D
Másfél éves, még mindig "Kiscica, Icipici picica" és egyéb roppant értelmes neveken becézgetem. Szerintem majd 20 éves vén trottyként is Kiscica lesz számomra :D
20/26 anonim válasza:
#19 vagyok, igen, ha rosszul viselkedik akkor nekem is Macska :D
Illetve néha úgy utalok rá, hogy "Az állat"
("Drágám, adtál enni az állatnak?")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!