Mivel vágjam a macska körmét?
Figyelt kérdés
körömcsipesz jó? vagy van speckó macskaköröm vágó? és ha van, a fresnapfban lehet venni?2010. okt. 24. 14:22
11/11 anonim válasza:
JA JA KAPHATÓ RÁ KÜLÖN OLLÓ, AMIVEL BIZTONSÁGOSAN LE LEHET VÁGNI, ÉN IS VETTEM ÉS VÁGOM NEKI, EZEN KÍVÜL VAN LAPARÓFA IS, DE AZT CSAK AZÉRT VETTEM HOGY NE KÜLDJE MEG A BŐRGARNITÚRÁT,HA AZT AKAROD HOGY VALAMIT NE KAPARJON KAPHATÓ ARRA IS SPRAY BEFÚJOD VELE ÉS NEM TETSZIK NEKI AZ A BÚTOR DARAB.
A KAPARÓFÁRA MEG MACSKA MENTÁT RAGSZ ÉS CSAK AZT TÉPI NEM NYÚL MÁSHOZ.AJTÓRA MEG BILLENŐS MACSKAAJTÓT AJÁNLOM, CHIPPELT NYAKÖRVEL, AZ AZ CSAK A TE MACSKÁD TUD RAJTA KÖZLEKEDNI TÖBBINEK NEM NYÍLIK KI A MÁGNESZÁR EZ KB:20 000 Huf XD SZVAL VAN MINDEN AZ ÁLLATOKNAK CSAK LEGYEN GAZDI AKI MEGTUDJA FIZETNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!