Miért csinálja ezt a cicám?
Figyelt kérdés
Kiskora óta jön oda néha néha és nyalogatja a karom,tisztít és közben dagassza is,mint a kisebb cicák,akik még anya tejesek. A testvérénél úgyszintén ez van csak ő a kézen a mutató és a nagyújj között próbálja szívni.
9hetesen hoztam el én az enyémet meg a barátnőm is. Elég fura jelenség és most lesznek 1évesek.
Még mindig nem tudom hova tenni.
jan. 28. 22:26
1/3 anonim válasza:
Mert túl fiatalon lett elválasztva az anyjától. 2 mentett cicám van, mindketten piciként kerültek hozzám és megvan ez a jó szokásuk.
3/3 anonim válasza:
A dagasztást a felnőtt macskák is csinálják, teljesen normális jelenség. Akkor csinálják, ha kényelmesen, biztonságban érzik magukat.
A szopó mozdulatok a túl korai elválasztás következményei. 9 hetesen NEM hozunk el cicát, csak 12 hetes korától. Több dologban is alulfejlett lesz emiatt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!