Ételadagoló és vízadagoló tapasztalatok?
Szeretnék egy cicát lakásba, ehhez kéne pár tipp.
Száraz tápot érdemes-e tápadagolóból etetni, hogy frissebb maradjon?
Úgy vettem észre, hogy más cicák nem annyira szívesen eszik meg, ha már régebb óta ott van a tálban a táp, hanem a frisset jobban szeretik.
Nem automata/időzítős etetőre gondoltam, hanem sima olyanra amibe pár kilót beletöltök és ha alul ürül a tálból akkor utántöltődik.
Itatással ugyanez a kérdés. Ismerem a cicát, és tálból is szívesen iszik. De naponta cserélem hogy friss legyen. Vízadagolóban több napig is frissen marad-e?
Illetve érdemes -e szökőkútra beruházni, vagy az inkább olyan cicáknak van akik álló vízből nem akarnak inni?
Köszi szépen előre is!
#2 köszi, tudom.
3x kap naponta nedveset, a száraz mindig előtte van, de mivel csak keveset eszik belőle, hamar elveszíti a frissességét.
"amibe pár kilót beletöltök és ha alul ürül a tálból akkor utántöltődik"
Tapasztalat, hogy abban ugyan úgy nem marad friss, mintha csak kiszórnád elé. Rendes adagolót vagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!