Benti cicánk egy ideje minden egyes éjjel 2 és 3 közt hangos nyávogással kikérezik (falun élünk). Otthonunk egybenyitott helységekből áll, nem tudnánk elzárni.Aludni már sajnos nem bírunk utána és ez már gond. Hogy lehetne cicát leszoktatni erről?
Cicaajtó miatt halálra fagyni - ezen jót röhögtem. Kérdező, szerintem életedben nem láttál macskaajtót, de a magát szándékosan hülyének tettet 8-as sem :D
Dehogyis fagysz, meg és a macska nem áll meg nézelődni ott félórát, kimegy-bemegy, ennyi.
Nekünk az előtérbe nyílik cica ajtó, de semmi hideg nem jön be miatta. A két dagi örül hogy átfér rajta, nem hogy megálljanak a közepén nézelődni :D
Egyébként korábban nekem is volt egy hasonló kérdésem, mert nekünk az egyik ugyanezt csinálja és sajnos azóta sem sikerült leszoktatni róla. Nálunk a legnagyobb gond az, hogy szétszedi a faajtókat ha nem engedjük ki, de ha nálatok nincs ilyen probléma, szerintem érdemes egy két éjszakát, amikor otthon vagytok, hagyni hadd reklamáljon. Ha látja, hogy nem ér el semmit a kiabálással, akkor be fogja fejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!