Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor lesz vége a macskámnál...

Mikor lesz vége a macskámnál a csúnya, hosszú, sovány fázisnak? Mikor kezd el szépességben is nőni?

Figyelt kérdés
Sokat eszik, sokat nő, de sovány. Nem szép, be kell vallanom. Én meg a testes (nem elhízott) cicákért rajongom. Most 5 hónapos.
jan. 12. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
#7 milyen elvakult álomvilág? Ezek tények amiket írtam. Persze van olyan hogy rusnyanak tartja valaki a gyerekét de ki is emeltem hogy egy *normalis* szülő nem. Aki mégis annak tartja annak nem való gyerek. Állatoknál is így van. Neked sem lenne való állat.
jan. 12. 18:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont annak való állat, aki csúnyaként is szereti. (:
jan. 12. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Egy lány macska nem fog nagyra nőni. Nekem a kandúrjaim 2x nagyobbak, pedig egy idősek. És amúgy tényleg gáz h csúnyának tartod a macskádat, ha szereted nem lehet csúnya...
jan. 12. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
#12 ha szeretsz valakit - ebben az esetben egy állatot képtelen vagy csúnyának látni
jan. 12. 20:54
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
#12 Ha tényleg szeretnéd, akkor csúnyaként sem látnád csúnyának! Nem az instagramon kellene nézegetni egész nap a tupírozott, púderezett szőrű macskaszépségeket, és akkor a sajátoddal szemben sem lennének irrális elvárásaid! És egyébként tükörbe szoktál nézni?
jan. 13. 00:40
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Üljetek már le magatoknak, ha nem szeretné a macskáját akkor le$zarná meg $zarul bánna vele. Nem attól lesz valaki jó gazda hogy milyen szépnek vagy csúnyának hívja a macskáját🤦🏿‍♀️Nem is a kérdésre válaszoltok hanem beleálltok a kérdezőbe egy full fa$zság miatt💀Enyém olyan 6-7 hónap után kezdett el "gömbölyödni", amíg nyúlik a macska és nő addig vékony, hosszú testalkata lesz
jan. 13. 16:43
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
#16 nem f4szság miatt álltunk bele, de akkor kérdezem én mielőtt még nem "gombolyodott" a te macskád te is leszoltad meg csúnyának nevezted? Csak mert aki ezt teszi nem egy szerető gazdi benyomását kelti sokkal inkább egy toxikusét. Az hogy megeteti meg foglalkozik vele semmi, ha érzelmileg nem úgy bánik vele ahogy kellene.
jan. 13. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
Az én kis kisbabámat soha nem neveztem csúnyának, mivel nem volt az, nem az. Tény hogy állatokban is vannak nem szépek, attól még hogy saját maga is elmondja hogy neki nem tetszik úgy annyira attól még nem lesz feltétlen rossz gazda. Honnan tudod hogy naponta mennyit foglalkozik vele? 16os voltam
jan. 13. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
De ez azért elég durva kijelentés egy olyasvalakirol, most egy állatról akit szeretsz nem? Aztán itt meg teszi magát hogy gondoskodik róla befogadta stb hálás kell hogy legyen neki az állat de kozben meg elmondja mindennek, meg hogy mennyire nem tetszik neki. Ilyen egy narcisztikus.
jan. 13. 17:23
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Őrültek vagytok🤣🤣
jan. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!