Érthető, hogy el szeretnék menni másik dokihoz is (felv/fif)?
A macskamnak folyt a nyala, keveset evett, elegge lefogyott par napja. Elvittuk dokihoz ahol csak az aszisztens volt ott, belenezett a szajaba, csunya gyulladt, meg latta, hogy ki van szaradva, es hogy lefogyott.
Mondta hogy ez szerinte felv vagy fif.
Ivartalanitott nosteny, max a kertbe megy ki.
Tesztet nem csinalt.
Ennyibol tenyleg lehet dg-t felallitani?
Kapott vmi antibiotikumot, meg infuziot.
Szornyen erzem magam. :(
Nagyon sok konfliktus árán (anyám kicsit másban van állategészségügy-téren, én pedig nem emelhetek 5 kg-nyi macskahordozót plusz macskát, és csak neki van autója, szóval hiàba vagyok felnőtt, ki vagyok neki szolgáltatva ezen a téren) sikerült eljuttatnom a cicát egy állatorvossal is rendelkező állatorvosi rendelőbe.
Képzeljétek!
A macska fogköves.
Iszonyú gyulladt már a szája, ki kell húzni 3 fogát. Kapott gyógyszert ott is, itthonra is, és hétfőn, ha jó lesz a laborja, meglesz a műtét.
El nem tudjátok képzelni mennyit sírtam a cicáért, azért, mert úgy éreztem nem tudok neki hitem-vágyam szerint segíteni….., de a konfliktus minden perce megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!