Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska liheg játék közben....

Macska liheg játék közben. Lehet magas a vérnyomása?

Figyelt kérdés
Az állatorvosunk asszisztense vigyázott a macskánkra és előállt azzal, hogy mindenféle baja van a macskának. Ő megfigyelte, hogy a macska " nagyon hamar" kifullad és biztos túl magas ezért a vérnyomása. Nos a macska 3 éves lesz márciusban és csak akkor szokott lihegni ha nagyon nagyon sokat rohangál, vagy játszva van vele, szerintem akkor is csak azért mert izgatott. A másik dolog amit elkezdett, hogy a macskának szájszaga van és biztos rosszak a fogai. Az állatorvos szeptemberben azt mondta, hogy még fogkövei sincsenek..a nedves táptól lesz erős szájaszaga, valószínűleg mert nem tudja jól feldolgozni a szervezete. Hozzá kell tennem, hogy az asszisztensnő minden egyes dologba beleokoskodott, mindent szarul csinálunk, szarul tartjuk az állatot, úgy, hogy életében először látta az állatot. Nem ő ismeri, hanem mi. Nem tudom, hogy bármennyire is adnom kellene ezekre az "észrevételekre". Nyilván ha ahhoz az állatorvoshoz viszem a macskát ahol ő dolgozik azt fogja megállapítani nekünk az állatorvos amit ő kigondolt, még akkor is ha nem úgy van. Nem akarom, hogy baja legyen a macskának, de nem is akarom gyógyszerrel tömni természetesen a két éves macskát, ha nem szükséges...

2024. jan. 1. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na jó, ha az állatorvos kiadja a vérnyomáscsökkentöt kivizsgálás nélkül, akkor megfontolnám a állatorvos váltást is.
2024. jan. 1. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy ha az orvos találomra vizsgálat nélkül állítja be a gyógyszeradagot, akkor váltunk, de én úgy érzem, hogy itt sokkal inkább az asszisztens magánakciózik és mivel hozzáfér a számítógéphez, meg az orvosi pecséthez, így az orvost megkerülve felakarja írni a gyógyszert. De nyugodtan szólj kérdező, ha tévedek.
2024. jan. 1. 19:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta vigyük oda a macskát az állatorvoshoz. Nem tudom, hogy magánakciózik e, annyit mondott, hogy nem kell kivizsgálás ehhez, hanem kipróbálja az ember a gyógyszert, de én ezt nyilván nem fogom.
2024. jan. 1. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Az asszisztensnő kivizsgálás nélkül kipróbálja az embergyógyszert? Ha mész az orvoshoz szólj már neki, hogy mit csinál az asszisztense, mert ez konkrétan közveszélyes.
2024. jan. 1. 20:04
 15/15 Salx Narval ***** válasza:
Okosabbat én sem tudok mondani mint az előttem lévő válaszadók. Vidd másik orvoshoz kivizsgálásra. Gyógyszert csak orvosi javaslatra adj, én sem tennék másképp mindegy ki mit mond. Az erős szájszag és bűzös széklet, valamint a fáradékonyság kivizsgálást igényel, nem feltétlenül utalnak ezek a tünetek betegség de akár az is okozhatja. Mielőbb ki kellene deríteni mi állhat a háttérben és ehhez szakember segítsége kell.
2024. jan. 2. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!