Nőstény macska ivartalanítás előtt mennyi idővel nem ehet, ihat?
Figyelt kérdés
Vagy nincs ilyen előírás? Előtte szabad megetetni vagy mennyivel előtte koplaljon? Előre is köszi2023. dec. 21. 13:57
1/5 anonim válasza:
Aznap, amikor viszed, ne kapjon semmit. Vizet sem.
(De előtte való este még nyugodtan megkaphatja a vacsoráját)
2/5 anonim válasza:
Nekem mindig elmondta a doki a konkrét időt, mert nem mindig reggel vittem, volt, hogy a munka miatt csak délután.
A reggeli "leadásnál" tuti, hogy aznap nem kapott már enni-inni, de a délutánira nem emlékszem.
Szerintem az a biztos, ha a dokit kérdezed, hogy ne legyen baj se, meg ne is stresszeld a koplalással sem a kelleténél jobban.
3/5 anonim válasza:
Ha délutáni időpont van, akkor reggel 6-kor még ehet-ihat.
4/5 anonim válasza:
Utána gallér es 4 napig zart helyen csak pástetom konzerv etetese . Sok víz állati gyulladasgátló , figyelni kell aznap ...
5/5 anonim válasza:
Reggel 8-kor mutottek, nekunk elotte nap delutan 5-tol mar nem ehetett, csak vizet ihatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!