Megsérült a macskám füle,hogyan kezeljem?
"Minek harcoltatod??"
Én értem hogy jót akarsz és azért válaszolsz, de előbb értelmezni kellene amit olvasol és utána válaszolni. "Csaxólok"
"Csak a felelőtlen válasz a megfelelő? 🤦🏼♀️ Szegény kicsi lélek… 😢"
Szerinted az állatorvos mit csinálna vele?? Ugyan ezt a tanácsot adja, annyi hogy ő ott helyben megtisztítja és fertőtleníti és elkér 25 ezer forintot.
(amit nyilván nem sajnál tőle az ember mert valahogy fent kell tartani egy praxist és pénzt is keresni kell vele hiszen nem azért tanult annyit hogy ne éljen jól) DE: Egy ilyen jellegű sérüléssel azért túlzás azonnal állatorvoshoz rohangálni, ott sem történne ennél komolyabb kezelés. Természetesen ha úgy látja nem gyógyul vagy rossz kedve van a macskának (nem eszik, nem iszik stb) akkor persze azonnal vigye állatorvoshoz.
De nem kell rögtön lehurrogni azt aki egy az esetek igencsak nagy százalékában kis odafigyeléssel magától is nagyon szépen gyógyuló sérülés esetén nem rohan azonnal állatorvoshoz. Persze, felelősnek kell lenni, de azért a ló túl oldalára se essünk át. Ennyi erővel ha csúnyán elvágom az ujjam akkor menjek az ügyeletre? Ortopéd traumatológia osztályon dolgoztam műtőssegédként, bizton állítom oda is 10-ből kb 7 embernek aki oda ment ügyeletben, valójában semmi keresni valója nem lett volna ott, mert nem volt olyan baja ami azonnali kórházi kezelést igényelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!