Mennyit és hány alkalommal adjak ételt a cicának?
Dm-es nedves junior macska eledel és szintén dm-es junior táppal etetem. Napközben kap jutalom falatot is.
Sajnos nagyon falánk, ha kiraknám elé egesz napra a száraz tápot egy az egybe meg is enné. Kinti kóbor cica volt.
beírtam google és megkaptam a választ
2 sztem elég lehetne de úgyis látni fogod milyen állapotba van
Dm-es nedves junior macska eledel és szintén dm-es junior táppal etetem. Napközben kap jutalom falatot is.
Sajnos nagyon falánk, ha kiraknám elé egesz napra a száraz tápot egy az egybe meg is enné. Kinti kóbor cica volt.
Erre van pénzed...........
7.beírom Googleba és azt írja, hogy rakjam ki a napi adagját... :) tapasztaltabb cica tartóktól kérnék segítséget. A cica kaja zacskón szerintem irreálisan sok a napi 3 csomag amit ír.
8. Nem tudom neked mi bajod 😀 nem sok közöd van hozzá, hogy mire költöm azt a pénzt amiért én dolgoztam még.
Most en nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz a dm-es alatt, van ott azert par kaja.
De lehet a minoseggel lesz a problema, ezert ehes, azt kene megnezni, ezeknek mennyi a hustartalma es mennyi benne a gabona.
Alapvetoen magas hustartalmu kajat kene a macskanak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!